Tuesday, November 27, 2007

Bring on teh funny...

Just had to post this. I don't know why it fits on this blog, but it does. ;-)

Edit: This one fits well in any blog...

6 comments:

Wilhelm said...

Muy excellente, Senor A

Wilhelm said...

..I've got severe problems seeing the Rocky strip, A-team

Anders said...

Too bad, skaiter-boi.
I've edited it. Try clicking it now...

Wilhelm said...

teh awesome

Anders said...

Just had to post this comment from Dagbladet blogg, regarding the Terra case:
Kjære Kristin Halvorsen,

I forrige uke satset jeg 3000 kr. på et hesteveddeløp tilrettelagt av Norsk Rikstoto. Jeg mener bestemt at jeg ble forledet til å tro at det ikke fantes noen risiko for å tape pengene. Kommisjonæren, Kjells Tippehjørne, ga uttrykkelig beskjed om at min hest - "Hvite Lyn" - var en sikker investering. Kjell, som har hatt kiosken sin i mitt nabolag, har vært en pålitelig og god rådgiver i mine tippe-disposisjoner i alle år. Dette har vært en trygghet for meg siden jeg har svært liten kunnskap om hester og veddeløp generelt. Faktisk så kan jeg ikke sies å ha noen forutsetninger for å forstå hvordan dette fungerer i det hele tatt. Nå har derimot Kjell gått konkurs og det ser ut til at mine investeringer gikk tapt på lørdag.
Kjell informerte meg aldri om risikoen ved denne penge-plasseringen, og nå føler jeg meg lurt. Da min investering nå er skrevet i null, og Kjell har gått konkurs, vurderer jeg å saksøke Norsk Rikstoto - alternativt gå etter Kjells Svoger som også hadde eierinteresser i Kiosken eller staten som har eierinteresser i Norsk Rikstoto. Jeg har iallefall ikke noe ansvar her - for jeg ser jo i ettertid at jeg ikke forstod hva jeg puttet pengene mine i. Og det burde Kjell selvsagt ha forstått!

Kristin, siden du later til å ha litt peiling på slike situasjoner, så henvender jeg meg til deg. Hva syntes du jeg skal gjøre i denne fortvilte situasjonen?

mvh
Roger

Wilhelm said...

Freakin' excellent!